6 Ağustos 2014 Çarşamba

Tasarımlarınızda nelerden ilham alınıyor?

2014 ilk yarısı itibarıyla sizin için nasıl geçti?

       2014 yılının ilk beş ayını bir önceki yıla oranla kıyasladığımızda gerek sipariş bazında gerekse iş hacmi çerçevesinde bir düşüş yaşandığını gözlemliyoruz. Bu doğrultuda devam ederse bu yılı bu şekilde kapatacağımızı öngörüyoruz. Yaz sezonu hem iç piyasa hem de yurtdışı siparişleri açısından durgun geçecek. Eğer dokuzuncu ayda sezonun başlamasıyla bir trend yakalanabilirse, bir önceki yılı yakalama şansımız olabilir diye düşünüyoruz.

Yeni sezon ev tekstili modası hakkında bize bilgi verebilir misiniz? Hangi renkler hâkim olacak?
       Ev tekstilinin yükselen trendleri arasında yine doğallık ön planda. Doğal ışık efektleri ve şeffaflık öne çıkıyor. Bu yılın başlarında kendini gösteren ‘ombre’ ( Fransızca, İtalyanca ve Latincede farklı söylenişleri olan bu tarz aslında renklerin ve tonların birbirleriyle gölge oluşturmuşçasına yan yana kullanılıp açık renkten koyu renge doğru soft geçiş sağlamak) hızlı bir dönüş yapıyor. Bunun modern pasteller ve metalik tonlarda kullanıldığını göreceğiz.
Bahar ve yaz aylarında pembe-turuncu birlikteliği daha bol görülecek.
İri çiçeklerin, suluboya etkili bir şekilde karşımıza çıkacak. Ecocotton 2014 Koleksiyonumuzda Natural serisinde yer alan Violet, Always ve Lilyum bu tarz bir çalışmanın sonucu.
Bu sezon pamuklu ve keten kumaşların krem, açık bej, vizon ve gülkurusu tonlarıyla harmanlandığını göreceğiz. Kısaca ev tekstili romantik, masalımsı desenleriyle yine hayatımızı renklendirmeye devam edecek.

Son güncel kampanyalarınız hakkında bilgi alabilir miyiz?

Müşterilerimizi, 2014 koleksiyonumuzla modern çizgilerin, doğal renklerin, tarihsel dokunun harmanlanarak hazırlandığı özel ürünlerle buluşturuyoruz.
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız neticesinde, kalitemizden ödün vermeden, geniş ürün gamımızla herhangi bir özel gün gözetmeksizin üretimimizi gerçekleştirip, yıl boyunca devam eden özel fiyatlarla ürünlerimizi tüketicilerimize sunmaktayız

Tasarımlarınızda nelerden ilham alınıyor?

      Tüketicilerimize, zamandan bağımsız kalitesinden ödün vermeyen, yaşam alanlarında onlara rahat kullanım imkânı sağlayan aynı zamanda zarif tasarımlar peşindeyiz.
Tasarım, algı ile kavram arasında bir bağlama aracıdır. Tasarımcılar, gördüğü yaşadığı gerçeklikle iç dünyasında zenginleştirdiği birikimlerinin güzel yansımalarını aksettirirler bizlere. Yani tasarımcının ilham kaynağı oldukça geniştir. Herhangi basit olgu tasarımcının dünyasından geçireceği evreler neticesinde karşımıza sanatsal bir olgu olarak çıkabilir.
Somutlaştıracak olursak tasarımcılar, tasarımlarını katıldığımız fuarlardan, trendlerden, giyim sektöründen ilham alarak gerçekleştirirler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder