7 Mayıs 2014 Çarşamba

ECOCOTTON 2014 KOLEKSİYONUYLA ZERAFET VE SAĞLIĞI EVLERE TAŞIMAYA DEVAM EDECEK…

                                                




Türkiye'nin ilk organik ev tekstil markası Ecocotton, yeni yılda da tüm farkındalığını gözler önüne seriyor. 2014 yılı için hazırlanan koleksiyon, özgün tasarımları, estetik çizgileri, %100 ekolojik ürünleriyle organik tekstili evlere taşımaya devam ediyor. Yeni koleksiyonunda doğanın renklerinin pastel tonlarını nevresim takımları, havlu bornoza yansıtan ecocotton, tabiatın doğal güzelliklerininin sahip olduğu renkleri tüketicilerinin beğenisine sunmaya hazır.

Gösterişli tasarımlarıyla Ottoman koleksiyonunda ihtişama ve şıklığa vurgu yapan marka, Luxury koleksiyonunda etnik zenginliği yansıtan dantel ve nakış işlemeleriyle göz alan nevresimlerin yanı sıra, 2014 koleksiyonunda Natural ve Marıne koleksiyonlarına yer vermeye devam edecek. Bununla birlikte koleksiyona yeni katılan baharın gelişini müjdeleyen renklerden oluşan baskılı saten nevresim takımlarıyla, her mevsim tazeliği ve baharın pozitif enerjisini evlerinize yansıtacak, tasarımlarıyla da kendinden söz ettirecek.

Tüketicilerini her koleksiyonda, modayı kalite ve sağlıkla sunan Ecocotton’un 2014 koleksiyonunda öne çıkan tasarımlardan biri de keten ve satenin ahenkli uyumu Hera ve Patara. Bu özgün tasarım sağlığına düşkün, aynı zamanda da şıklığından ödün vermeyen bilinçli tüketicilerin ilgi odağı olmaya aday görünüyor.
Tüketici talepleri doğrultusunda Ecocotton,ürün gamına çocuk koleksiyonunu da ekledi.Çocuklar için hazırlanan koleksiyon, özel tasarımlarıyla küçük hanımların ve beylerin beğenisine hitap ederken, %100 organik olması, kontrollü üretim aşamalarından geçerek organik ürün sertifikası taşımasıyla da ebeveynlerin beğenisini kazanacak. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder